Facebook Pixel

Sunricher RGB Wandpaneel Controller 4 Zones Wit

Op voorraad
op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
Nog 1 beschikbaar
SKU
SR-2831-AC
€ 19,95

De Sunricher RF Full Touch Remote RGB LED-controller SR-2831 biedt volledige controle over uw RGB LED-verlichtingssysteem. Met zijn intuïtieve touch-bediening, draadloze RF-technologie en uitgebreide kleur- en lichtregelingsopties kunt u eenvoudig de kleuren, helderheid en effecten aanpassen. Ervaar gemak en flexibiliteit met deze geavanceerde RGB LED-controller.

RGB Wandpaneel Controller 4 Zones Wit


Met de Sunricher RF Full Touch Remote RGB LED-controller SR-2831 kunt u uw RGB LED-verlichtingssysteem volledig beheersen via een intuïtieve touch-bediening. Met zijn geavanceerde functionaliteit en gebruiksvriendelijke interface biedt deze controller een eenvoudige en intuïtieve manier om de kleuren, helderheid en effecten van uw RGB LED-verlichting aan te passen.

Draadloze RF-technologie voor gemak en flexibiliteit


De SR-2831 maakt gebruik van draadloze RF-technologie, waardoor u uw RGB LED-verlichting op afstand kunt bedienen. Met een ruim bereik biedt deze controller u de vrijheid om uw verlichting aan te passen zonder fysiek bij de controller te hoeven zijn. Dit maakt het ideaal voor thuisgebruik en commerciële toepassingen waar gemak en flexibiliteit belangrijk zijn.

Uitgebreide kleur- en lichtregelingsopties


Met de SR-2831 kunt u eenvoudig de kleuren, helderheid en effecten van uw RGB LED-verlichting aanpassen. Met de touch-bediening kunt u moeiteloos door een breed scala aan kleuropties navigeren en de gewenste sfeer creëren. Bovendien biedt de controller verschillende lichtregelingsopties, zoals het instellen van de helderheid, het selecteren van verschillende kleurveranderingsmodi en het aanpassen van de snelheid en intensiteit van de effecten.

specificaties
Art.nr.SR-2831-AC
EAN7438206086048
MerkLedl