Facebook Pixel

Sunricher RGBW + CCT LED controller 12-36V DC 240-720W

Op voorraad
op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis
SKU
SR-3001
Aanbiedingsprijs € 19,95 Normale prijs € 29,95

De Sunricher Constant Voltage Power Repeater SR-3001 is een krachtige en betrouwbare versterker speciaal ontworpen voor constante voltage LED-verlichtingssystemen. Met eenvoudige installatie en flexibele toepassing zorgt deze repeater ervoor dat uw LED-verlichting gelijkmatig en consistent wordt gevoed, zelfs bij lange afstanden. Optimaliseer en verleng uw LED-verlichtingsinstallaties met deze hoogwaardige power repeater.

RGBW + CCT LED controller 12-36V DC 240-720W


De Sunricher Constant Voltage Power Repeater SR-3001 is een geavanceerde versterker die speciaal is ontworpen voor constante voltage LED-verlichtingssystemen. Met zijn krachtige prestaties en betrouwbare functionaliteit zorgt deze repeater ervoor dat uw LED-verlichting gelijkmatig en consistent wordt gevoed, zelfs bij lange afstanden.

Optimaliseer en verleng uw LED-verlichtingsinstallaties


De SR-3001 is ontworpen om het signaalvermogen te versterken en de spanning stabiel te houden over grotere afstanden. Hierdoor kunt u met gemak grotere LED-verlichtingsinstallaties opzetten en uitbreiden, zonder verlies van kwaliteit of prestaties. Met deze power repeater kunt u uw verlichting optimaliseren en een consistente verlichtingservaring bieden.

Eenvoudige installatie en flexibele toepassing


De SR-3001 is eenvoudig te installeren en kan worden toegepast in verschillende LED-verlichtingstoepassingen, zoals architecturale verlichting, retail displays, horecagelegenheden en meer. Met zijn compacte formaat en robuuste constructie is de repeater duurzaam en betrouwbaar in gebruik, waardoor hij geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

specificaties
Art.nr.SR-3001
EAN7438206086055
MerkSunricher