Facebook Pixel

LED Dimmer Inbouw

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Led dimmer inbouw


Een led dimmer inbouw is een klein apparaatje wat wordt geinstalleerd in een inbouw doos, dit wordt meestal in de muur geplaats. Met deze inbouw led dimmer kunt u het vermogen en de hoeveelheid licht aanpassen van uw led lampen of led spots. Het kan natuurlijk zijn dat de lichtbron die u nu gebruikt net iets te fel is voor sommige situaties. Hier komt het gebruik van een led dimmer inbouw perfect aan pas! Ook kan deze led dimmer gebruikt worden om simpelweg geld te besparen met uw energierekening. 

 

Kopen van een led dimmer inbouw


Bent u op zoek naar een led dimmer inbouw? Dan bent u bij ons op het juiste adres! het kopen van een inbouw led dimmer is bij ons extra gemakkelijk voor u gemaakt. Filter gemakkelijk het minimale maximale wattage dat u nodig heeft om uw led lichtbronnen goed te kunnen dimmen. Wanneer u uw nieuwe led dimmer inbouw heeft besteld voor 16:00 wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Heeft u nog hulp nodig bij het kiezen van de juiste led dimmer? Neem dan gerust contact op met onze led experts via de klantenservice!

 

Dimmen met een inbouw led dimmer


Het dimmen met een inbouw led dimmers kan op veel verschillende manieren. De meest gebruikelijke manier om te dimmen is met een draai / drukknop. Hiermee kunt u gemakkelijk alle led lampen van 0 tot 100% dimmen. Dit is niet alleen fijn voor de sfeerverlichting maar ook voor de portomonee. Wanneer u een led lamp dimt gebruikt u namelijk ook minder stroom.

 

Verschillende soorten inbouw led dimmers


led dimmers inbouw zijn er in veel verschillende soorten en maten. Hierdoor kan het soms best lastig zijn om de juiste led dimmer te vinden. Hierdoor leggen wij dit graag hieronder voor u uit zodat u zo makkelijk mogelijk de juiste keuze kan maken.

 

Standaard led dimmer inbouw


Wanneer er over een standaard inbouw led dimmer wordt gepraat, gaat dit over een een inbouw led dimmer met 1 knop, die je kan draaien en indrukken. Deze dimmers worden het meest gebruikt voor simpele verlichting in een kamer.

 

Duo led dimmers inbouw


Duo led dimmers zijn en lijken heel erg op een standaard inbouw led dimmer. Het grootste verschil tussen deze dimmers is dat er 2 knoppen op zitten. Hierdoor kunt u gemakkelijk 2 verschillende groepen dimmen met het gebruik van 1 dimmer.

 

Slimme led dimmers


Slimme led dimmers zijn zoals de naam al zegt extra slim. Met deze dimmers kunt u allemaal verschillende functies instellen waardoor u bijvoorbeeld maar 1 dimmer nodig heeft voor een hele verdieping. Of wanneer u niet thuis bent maar wel al de verlichting aan wilt zetten of wilt dimmen voor uw huisdieren. De mogelijkheden met een slimme led dimmer zijn eindeloos!