Facebook Pixel

12V LED Transformator

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 37

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 37

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

12V LED Transformator kopen


Bent u op zoek naar een 12V LED transformator? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Bij ledworld vind u alle LED transformatoren met elke Dimtechniek , Maximaal wattage en waterdichtheid. Als u voor 16:00 besteld, is uw nieuwe 12V LED transformator morgen al in huis! Heeft u hulp nodig bij de keuze of de installatie van een LED transformator? Neem dan gerust contact met onze LED Experts op via de klantenservice.

 

Wanneer heb ik een 12V LED Transformator nodig?


Er zijn veel vragen over wanneer je nou een 12V LED transformator nodig hebt. Hierdoor leggen wij dit graag beter voor u uit.

Wanneer u uw oude halogeen lichtbron vervangt voor een LED lichtbron en deze een ander voltage heeft dan 220V (netstroom), heeft u een 12V LED Transformator nodig. Er is een kans dat uw oude halogeen lamp ook al een transformator gebruikte, maar helaas is deze niet geschikt voor een LED lichtbron. Dit komt omdat deze gewikkelde transformators meestal neit exact de juiste voltages geven. Dit is erg schadelijk voor een LED lamp.

Wanneer u een 12V lichbron heeft gekocht maar u die daadwerkelijk ook op 12V gaat aansluiten heeft u geen LED transformator nodig.

 

Goedkope 12V LED Transformators kopen


Door het breede assortiment aan 12V LED assortiment, zijn wij er van overtuigd dat er altijd wel de juiste transformator tussen zit. Ook hebben wij LED transformator voor elk budget. Wilt u niet zo veel geld uitgeven aan een LED transformator? Dan kunt u dit gemakkelijk filteren door de pagina te sorteren op prijs van laag naar hoog. Zo ziet u meteen de goedkoopste LED Transformatoren.

 

Moet mijn 12V LED Transformator dimbaar zijn?


Wanneer u een LED lamp gaat gebruiken die dimbaar is, moet er een Dimbare LED Transformator gebruikt worden. Dit geld trouwens alleen als u de lamp daadwerkelijk wilt gaan dimmen. Als dit niet het geval is kunt u een normale LED transformator gebruiken. Wanneer u de LED lamp gaat dimmen en de transformator is niet dimbaar, zal deze namelijk defect gaan en zal de LED lamp gaan flikkeren. Ook is het een mogelijkheid dat de transformator gaat zoemen aangezien deze iets moet gaan doen waar hij niet geschikt voor is.