Facebook Pixel

Dimbare LED Transformator

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 35

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Led trafo dimbaar kopen


Heeft u een dimbare transformator nodig voor uw lichtproject? Zoek dan niet verder. Bij ledworld hebben wij alle verschillende dimbare led trafo's. Wanneer u uw nieuwe led trafo dimbaar bij ons besteld voor 16:00, wordt deze de volgende dag al bezorgd. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw dimbare led transformator? Neem dan gerust op met onze klantenservice.

 

Led trafo 12V dimbaar


Dimbare led transformators zijn in verschillende maten, kleuren, wattages en voltages beschikbaar. Hieronder bestaat dus ook een led trafo 12v. Deze dimbare led transformators worden gebruikt voor lichtbronnen die op 12 Volt werken zoals een GU5.3 LED spot, maar ook vaak voor led strips. Door de dimbaarheid van de transformator kunnen de dimbare lichtbronnen zonder probleem gedimd worden.

 

Wat is een dimbare led transformator


Bent u opzoek naar een dimbare led transformator? Dan bent u bij ledworld op het juiste adres! Maar wat is nou eigenlijk een dimbare led trafo? Dat leggen wij graag voor u uit! Een dimbare led transformator is een klein apparaatje dat stroom omzet. Deze transformators heb je ook in verschillende voltages zoals 12v led transformators. De trafo zet stroom van bijvoorbeeld 12v lampen om naar 220V (netstroom) Hierdoor kunnen dus ook andere led lampen met een ander voltage gewoon in huis gebruikt worden.,

 

Welke dimbare transformator heb ik nodig?


Het kiezen van een transformator kan een van de moeilijkste dingen zijn bij ledverlichting, tenminste dat denken we vaak. Eigenlijk is het heel simpel wanneer je eenmaal weet wat je moet weten. Hierdoor leggen wij dit graag hieronder voor u uit.

 

Dimbaar of niet dimbaar


Het is belangrijk om te weten of u uw lichtbronnen wilt gaan dimmen of niet. Wanneer u de 24V lichtbronnen wilt gaan dimmen zult u een 24v dimbare transformator nodig hebben. Wanneer u de lichtbronnen niet gaat dimmen. kunt u een normale 24v trafo gebruiken.

 

Minimum wattage


Het minimum wattage van een transformator is ook belangrijk. Gelukkig is dit bij een led transformator vaak 0W. Maar wanneer u gebruik maakte van een oude conventionele trafo was dit zeker anders. hierbij had de 24V transformator vaak een minimum wattage. Dit betekende dat alle lichtbronnen die onder het minimumwattage werkte het niet zouden doen.

 

Maximum wattage


Het maximum wattage van een 24V led transformator is misschien wel het belangrijkste van allemaal. Het maximum wattage geeft aan het maximale vermogen dat de transformator kan transformeren. Gelukkig om dit makkelijk te maken, is hiervoor een formule bedacht waarmee u gemakkelijk kunt berekenen wat minimaal uw maximum wattage moet zijn.

 

Maximaal wattage LED transformator = Aantal LED Lampen x Het wattage per LED Lamp x 1.1 = (Maximaal wattage dat u minimaal nodig heeft)

Overigens kan het geen kwaad als een LED transformator een hoger maximaal wattage heeft dan dat het daadwerkelijk gaat gebruiken.