Top

Zoom

Details

Een maximaal vermogen van 50WW

Dit product heeft een maximaal vermogen van 50WW. Alhoewel dit product tegen overbelasting beschermd is, is het niet verstandig om dit product continu op maximaal vermogen te laten opereren. U dient een beetje overcapaciteit te hebben, wij raden u dan ook aan dit product niet zwaarder te belasten dan 80%-90% van het maximale vermogen. Dit noemen wij een nominale belasting en dit ligt voor dit product op zo 'n 40-45W. Mocht u dit product inbouwen zodat er minder natuurlijke koeling is, neem dan 60-70% van het maximale vermogen als nominale belasting (30-35W). Zorg er echter wel altijd voor dat het product altijd enige vorm van koeling krijgt, dit om de levensduur van het product te garanderen.

Een zogenaamde constant voltage trafo

Deze trafo is van het "constant voltage" type, aangeduid met de CV in de productnaam. Dit houdt in dat de voltage_in gelijk blijft ongeacht de belasting van de trafo. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dit valt eigenlijk reuze mee. Een "constant voltage trafo" werkt namelijk hetzelfde als reguliere trafo's, dus op dat gebied is er weinig veranderd.

Een product voor binnen

Dit product is alleen geschikt voor binnentoepassingen. De beschermingsgraad van IP20 (binnen) geeft aan dat deze trafo alleen binnenshuis in vochtvrije ruimtes gebruikt kan worden.

"constant voltage" driver

U sluit deze LED trafo direct aan op netspanning (230VAC). De uitgangsspanning bedraagt 12V AC met een maximale stroom van 4,35A. Omdat dit een wisselspanningstrafo is, is deze LED trafo niet geschikt voor het voeden van LED strips.

Veilig kopen bij LEDworld.nl

Veilig kopen bij LEDworld.nl

Is het product niet naar wens, dan kunt u deze binnen een periode van 30 dagen na aankoop aan ons retourneren. Mocht u echter juist wel veel plezier van uw product hebben en gaat deze onverhoopt kapot, dan is dat geen probleem. Bij LEDworld.nl geniet u van een fabrieksgarantie van twee jaar. Heeft u problemen met dit product binnen deze periode, neem dan contact op met onze klantenservice.

Specificaties

merk Varilight
Garantie 2 jaar
Type Trafo Constant Voltage
Hoogte 30
Breedte 39
lengte 105
Max. vermogen 50W
Uitgangsspanning 12V AC
Ingangsspanning 230V AC
Manier dimmen Triac
IP-normering IP20 (binnen)
×