Facebook Pixel

Kroonluchters

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 25

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Kroonluchter kopen


Door het grootte en brede assortiment aan kroonluchters bij Ledworld.nl, geloven wij erin dat uw nieuwe kroonluchter bij ons beschikbaar is. Mocht dit nou een klassieke kroonluchter, moderne of een vintage model zijn? Wij hebben het allemaal! Wanneer u uw bestelling voor 16:00 op een werkdag plaatst. Wordt uw nieuwe kroonluchter de volgende dag al geleverd! Ook heeft u naast de geweldige kwaliteit, ook nog eens 2 jaar garantie op elk armatuur! Toch niet tevreden na uw aankoop? neem gerust contact met ons op of stuur uw bestelling gewoon retour en ontvang uw geld terug.

 

Moderne kroonluchters


Bij Ledworld hebben wij vooral de focus gelegd om het kroonluchters assortiment zoveel mogelijk uit te breiden. Vroeger zag u in elk huis namelijk een kroonluchter hangen, helaas is dit tot vorig jaar een stuk minder geweest waardoor eigenlijk de kroonluchter een echte luxe variant was van verlichting. Gelukkig komt de kroonluchter weer helemaal terug! Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om ons ook te focussen op moderne kroonluchters! Of u nou een zwarte kroonluchter zoekt, een met strakke vormen of een echte moderne eyecatcher... U bent bij ons op het juiste adres! 

 

Wat moet ik weten over een kroonluchter?


Een kroonluchter, vaak ook wel kandelaar of lichtkroon genoemd. Is een veelarmige hanglamp door middel van meestal een ketting verbonden aan het plafond. Kroonluchters zijn vaak uitgerust met kristallen en veel lichtpunten. Hierdoor is dit de perfecte oplossing om elegant uw hele ruimte te verlichten met deze prachtige eyecatchers. Maar wat moet je nou eigenlijk weten over een kroonluchter? Dat vertellen wij je graag hieronder. Heeft u hiernaast nog vragen over kroonluchters? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice om onze LED experts te spreken.

 

Welke lampen zijn geschikt voor mijn kroonluchter?


Vroeger werden er wassen kaarsen gebruikt om uw ruimte te verlichten met een kroonluchter! Gelukkig is dit allang voorbij en kunnen we gemakkelijk LED Lampen gebruiken om de kroonluchter te verlichten. Maar welke led lampen er gebruikt kunnen worden is vaak nog een vraag. Gelukkig geven wij dit gemakkelijk aan in de specificaties van het product door middel van de fitting. Ook zijn er kroonluchters met de lichtbron inclusief, dit betekent vaak dat de lichtbron in de kroonluchter gemonteerd zit en daarom geen extra lichtbronnen nodig heeft.

 

Mijn kroonluchter reinigen


U wilt natuurlijk dit prachtige stuk verlichting zo mooi mogelijk houden, hiervoor moet deze dus goed schoongehouden worden. Dit kunt u op een droge of natte manier doen, dit leggen we graag hieronder nog meer uit:

De droge reiniging wordt aangeraden om tussendoor te doen, maar wel regelmatig. Hierdoor verkom je dat stof en vuil niet de kans krijgen om zich vast te plakken aan uw kroonluchter. Met een acrylkroonluchter wordt er wel altijd aangeraden om de natte manier van schoonmaken te gebruiken anders bestaat namelijk het gevaar van statische elektriciteit.

Wanneer u op de natte manier uw kroonluchter wilt gaan reinigen moet u wel verwachten dat dit wat meer tijd kost, maar ook stuk betere resultaten! Hierdoor wordt dit meestal maar 1 keer per jaar gedaan door middel van reinigingsspray voor kroonluchters. Dit reinigingsspray kunt u gemakkelijk op uw kroonluchter spuiten en u kunt het vet en vuil eraf zien vallen.

Er wordt altijd aangeraden om uw vloer te bedekken bij het schoonmaken van uw kroonluchter!

 

Hoe hoog moet ik de kroonluchter ophangen?


Wanneer u een kroonluchter boven een tafel hangt, kunt u het best rekening houden met een afstand van 60-70 cm tussen de onderkant van de lamp en het oppervlak van de tafel. Wanneer u de kroonluchter in een vrije ruimte gaat hangen is het belangrijkste dat u genoeg ruimte heeft om gemakkelijk in uw ruimte te staan zonder dat u uw hoofd stoot tegen het armatuur. Dit kan dus per ruimte verschillen.