Facebook Pixel

Trapverlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 36

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Wat is trapverlichting?


U ziet het tegenwoordig steeds vaker, trappen waarbij de trap verlicht wordt. Dit is natuurlijk een prachtige manier om uw trap mooi uit te verlichten en de mogelijkheden zijn eindeloos. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de verlichting op sensor laten lopen, hierdoor kunt u dus instellen dat de verlichting alleen aan gaat wanneer u op de trap loopt. Hierdoor bespaart u niet alleen energie maar geeft het ook een extra mooi effect.

 

Trapverlichting kopen


Door het grootte assortiment trapverlichting van Ledworld.nl, geloven wij erin dat uw nieuwe lamp er wel tussen zit. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze trapverlichtingen hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over trapverlichting? neem dan gerust contact met ons op.

 

Vragen over trapverlichting?Geen probleem! Bij ledworld.nl staan wij klaar van 10:00 – 16:00 om al uw vragen te beantwoorden en u advies te geven om uw perfecte trapverlichting te vinden! Bel ons ons via +31 (0)85 7733631 of stuur ons gerust een mail naar info@ledl.nl