Facebook Pixel

Buitenverlichting

Buitenverlichting, keuzes genoeg. Maar hoe vindt u nou de perfecte wandlamp, hanglamp, sokkel, grondspot of een van de andere artikelen uit ons assortiment. Simpel, filter net zo lang tot u het armatuur vindt dat in uw interieur past. U kunt bijvoorbeeld zoeken op merk, materiaal, prijs of style armatuur. Met ons brede assortiment bieden wij voor iedereen budget een oplossing. Komt u er niet uit? Neem gerust contact op. Ons team adviseert graag.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 267

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 267

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina

Buitenverlichting kopen


Bent u opzoek naar nieuwe buitenverlichting voor in de tuin, onder de veranda of voor uw oprit? Dankzij het grote assortiment buitenverlichting kunnen wij u dit aanbieden. Vind uw nieuw favoriete wandlampen voor buiten, tuinspots en nog veel meer! Gemakkelijk bij Ledworld.nl. Bestel uw nieuwe buitenverlichting gemakkelijk en snel, Wanneer u voor 16:00 besteld, is uw nieuwe tuinlamp morgen al in huis!

 

Waar kan ik mijn Buitenverlichting plaatsen?


Er zijn veel verschillende soorten buitenlampen. Maar wanneer u deze verlichting buiten wilt gebruiken worden deze vaak blootgesteld aan wind, regen, zon en stof. U wilt natuurlijk dat uw buitenverlichting zo lang mogelijk mee gaat en dat u deze niet steeds hoeft te vervangen of opnieuw te verven. Daarom zijn deze buitenlampen beschermd tegen dit soort situaties, de ene net wat meer dan de andere. Afhankelijk van het doel waar de lamp voor gebruikt wordt en vooral waar de lamp gebruikt zal worden moeten deze beschermd worden. Hoeveel een buitenlamp beschermt is kunt u zien aan de beschermingsgraad (IP-Waarde). De IP-Waarde van de buitenverlichting geeft dus aan waar en hoe de lamp gebruikt kan worden. Hieronder geven wij u meer uitleg over wat de IP-Waardes betekenen.

 

IP-Waarde Betekenis Uitleg
IP20 Stofdicht Dit armatuur heeft geen bescherming tegen vocht en water
IP44 Spatwaterdicht Dit armatuur is geschikt voor buitengebruik en is bestand tegen spatwater uit elke richting
IP54 Spatwaterdicht en Stofdicht Dit armatuur is geschikt voor buitengebruik en is bestand tegen stof en is spatwaterdicht uit elke richting
IP65 Sproeiwaterdicht Dit armatuur is geschikt voor buitengebruik en is bestand tegen waterstralen
IP67 Dompeldicht Dit armatuur kan buiten gebruikt worden en is beschermd tegen onderdompeling in water voor maximaal 30 minuten
IP68 Compleet water- en stofdicht Dit armatuur is geheel geschikt voor buitengebruik en kan ook onder water gebruikt worden.

 

Waterdichte Buitenverlichting


Wanneer u uw nieuwe buitenverlichting buiten in het open gaat gebruiken zonder bedekking er boven of er omheen, moet de buitenverlichting waterdicht zijn. Dit betekend dat de buitenlamp eventueel nat mag worden zonder dat daar gevolgen aan vast zitten. Veel verschillende soorten buitenverlichting zoals Tuinspots zijn vaak al compleet waterdicht, omdat deze meestal open in de grond worden geinstalleerd. Als u dus uw buitenverlichting in het open gaat gebruiken let dan goed op de IP-Waarde van het armatuur. Hier kunt u gemakkelijk kijken of de buitenverlichting compleet waterdicht is.

 

Bestaat er buitenverlichting met sensor?


Bent u opzoek naar buitenverlichting met een bewegingssensor of dag en nacht sensor? Dan is dit gelukkig geen probleem meer! Tegenwoordig worden veel buitenarmaturen geinstalleerd met een sensor. De reden is heel simpel: voor uw veiligheid en voor het gemak. Denk hierbij aan licht dat s'avonds aan gaat als iemand in de buurt van uw tuin of huis komt. Of wanneer u de boodschappen s'avonds in het donker aan het tillen bent, hierdoor kunt u veilig naar de voordeur lopen.

Wilt u geen buitenlamp waar de sensor zichtbaar is? Dan kunt u gemakkelijk een LED Lamp met bewegingssensor gebruiken. Deze LED lamp kunt u vervangen voor de lichtbron die er eventueel al in zit. Deze LED lampen werken het beste wanneer het glas van de buitenlamp helder is.

Heeft u een oude buitenlamp zonder sensor, maar wilt u deze wel hebben? Dan kunt u ook kiezen voor een losse sensor. Deze sensor kunt u overal monteren en is hierdoor gemakkelijk te gebruiken.

 

Solar Buitenverlichting


Solar verlichting ook wel verlichting op zonne-energie genoemd, is een mooie milieuvriendelijke manier om uw huis en tuin te verlichten. Het mooie van de Solar verlichting is dat er geen stroom hoeft aangelegd te worden voor de verlichting. Zoals de naam al zegt: De verlichting wordt opgeladen door zonne-energie met een solar paneel. Denk hierbij aan een zonnepaneel op uw dak.

 

Slimme Buitenverlichting


Slimme buitenverlichting is de perfecte oplossing om uw tuin op een slimme manier te verlichten. Bedien gemakkelijk al uw verlichting door middel van een app of een afstandsbediening aan de muur. Maak gemakkelijk scenes aan waardoor wanneer het donker wordt de verlichting automatisch aan gaat en wanneer het s'ochtends weer licht wordt het licht weer aan gaat. Ook kunt u gemakkelijk alle buitenverlichting samen verbinden waardoor u deze moeiteloos kan bedienen. De mogelijkheden met slimme buitenverlichting is eindeloos!

 

Verschillende soorten Buitenverlichting


Het begrip buitenverlichting is nog al breed gestemd. De term buitenverlichting wordt namelijk gebruikt voor alle soorten verlichting dat voor buiten geschikt is. Hierdoor zijn er natuurlijk heel veel keuzes aan verschillende soorten verlichting voor uw tuin, veranda en andere situaties. Wanneer u al weet wat voor soort buitenverlichting u nodig heeft, kunt u dit makkelijk selecteren door gebruikt te maken van de verschillende categorieen. Gelukkig zijn er zoveel verschillende soorten buitenverlichting dat wij dit voor u op een rijtje gezet hebben.

 

  • Grondspots
  • Hanglampen voor buiten
  • Inbouwspots voor buiten
  • Plafondlampen voor buiten
  • Wandlampen voor buiten
  • Tuin sokkels
  • Tuin spots
  • Solar verlichting
  • Lantaarnpalen

 

Door het breede assortiment buitenverlichting is de kans klein dat u uw nieuwe buitenlamp niet kunt vinden! Maar het is wel mogelijk. Wanneer dit het geval is, neem dan gerust contact op met onze klantenservice en dan gaan wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.