Facebook Pixel

Grondspots

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 19

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Grondspots in alle soorten


De LED Grondspots zijn in alle soorten beschikbaar, door de stevige behuizing van de grondspots kunnen ze gemakkelijk geplaatst worden in de grond, tegels of vlonders. Bij Ledworld zijn we er zeker van dat uw nieuwe grondspot er tussen zit.

 

Grondspots als vlonderspots gebruiken


De Grondspots zijn ook geschikt om als vlonderspot te gebruiken. Wanneer u de grondspot gebruikt als vlonderspot let dan wel goed op de hoogte van het armatuur. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u uw tenen stoot tegen de vlonderspot.

 

Grondspots als tegelverlichting


Wanneer u de grondspots in uw tegels wilt installeren is het belangrijk dat u naar de diameter van het armatuur kijkt. De kans is namelijk groot dat u in het tegelwerk of beton moet gaan snijden om de grondspot te kunnen instaleren.

 

Verschillende soorten Grondspots


Bij Ledworld hebben wij een breed assortiment aan grondspots, hierdoor kan het soms wat moeilijk zijn om de perfecte grondspot te vinden. Hierdoor hebben wij hieronder een beetje uitleg gegeven over welke grondspots er allemaal beschikbaar zijn.

 

Grondspots met GU10 spots


Niet elke grondspot is voorzien van een ingebouwde lichtbron, hierdoor zijn er ook grondspots met een GU10 fitting . Hierdoor kunt u gemakkelijk uw eigen lichtkleur en lichtsterkte kiezen. Ook kunt u hierdoor gemakkelijk de gradenhoek van de lichtbron bepalen.

 

Waterdichte Grondspots


Bij Ledworld hebben wij ook waterdichte Grondspots. Deze zijn vooral geschikt voor buitengebruik en plekken waar het nat of vochtig kan worden. Door de dichte behuizing zal er geen vocht ontstaan bij het glas of de bedrading. Hierdoor blijft de verlichting altijd mooi en goed verlichten. Kies hiervoor de grondspots met een IP-Waarde van 44 - 66 of 67.