Facebook Pixel

Inbouwspots voor buiten

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Toepassing Inbouwspots voor buiten


Zoals natuurlijk de naam al zegt kunnen de inbouwspots voor buiten gebruikt worden, maar dit is niet de enige plek. Denk aan badkamers, veranda's, overkappingen en nog meer ruimtes die binnen of buiten zijn. Veel van onze inbouwspots worden aangesloten met een GU10 Fitting, dit maakt het extra gemakkelijk om de lichtbron van de inbouwspots te vervangen.

 

Waterdichte Inbouwspots


Elke inbouwspot heeft een bepaalde IP-Waarde, deze waarde geeft aan hoe water en stofdicht het armatuur is. Voor het gebruik buiten is minimaal een IP-Waarde van IP44 gewenst. Helaas kunnen zelf deze spots niet overal geplaatst worden. Deze spots kunnen wel geplaatst worden in ruimtes met een overkapping. Als u de inbouwspots in een ruimte wilt gebruiken waar directe waterstralen op kunnen komen, heeft u inbouwspots nodig van IP67. Ook wel Waterdichte inbouwspots genoemd. 

 

Inbouwspots voor buiten kopen


Door het grootte assortiment inbouwspots voor buiten van Ledworld.nl, geloven wij erin dat uw nieuwe lamp er wel tussen zit. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze hanglampen hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over buiten inbouwspots? neem dan gerust contact met ons op.