Facebook Pixel

Solar Verlichting

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is Solar verlichting?


Solar verlichting ook wel verlichting op zonne-energie genoemd, is een mooie milieuvriendelijke manier om uw huis en tuin te verlichten. Het mooie van de Solar verlichting is dat er geen stroom hoeft aangelegd te worden voor de verlichting. Zoals de naam al zegt: De verlichting wordt opgeladen door zonne-energie met een solar paneel. Denk hierbij aan een zonnepaneel op uw dak.

 

Voordelen verlichting op zonne-energie


  • Geen elektriciteitskosten
  • Een lange levensduur (Door LED Verlichting)
  • Geen voedingskabels
  • Decoratief als praktisch
  • Laden de hele dag op, zodat het de hele nacht gebruikt kan worden
  • Flexibele positionering

 

Wat moet je weten over Solar verlichting?


Het kan natuurlijk heel ingewikkeld zijn om de juiste verlichting op Zonne-energie te vinden, hierdoor hebben wij dit voor u hieronder op een rijtje gezet.

 

Hoelang werken lampen op zonne-energie


Dit hangt natuurlijk af van de kwaliteit van het armatuur en de batterij. Maar ook de opgenomen zonne-energie speelt een rol. Wanneer het armatuur natuurlijk minder zon opvangt zal de verlichting het ook minder lang doen. De brandtijd van de armaturen liggen normaliter tussen de 5 en 20 uur.

 

Hoelang moeten lampen op zonne-energie opladen?


De tijd die nodig is om uw Solar lamp op te laden is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid zon die het armatuur nodig heeft. Op een normaal mooie, zonnige dag is het zonlicht normaal voldoende om de lamp volledig te voorzien van zonne-energie.

Wanneer u net uw Solar verlichting heeft aangeschaft moet u in het begin er rekening mee houden om wat geduld te hebben. Wanneer de Solar lamp namelijk voor de eerste keer gebruikt wordt, moet de batterij ongeveer 2 dagen volledig opgeladen worden. Dit kan eventueel ook 10 dagen duren als er alleen maar slecht weer is.

 

Waar moet ik rekening mee houden bij Solar verlichting?


  • De zonne module moet voldoende daglicht ontvangen (Dus niet onder een afdak geplaats worden , waar geen licht komt)
  • De zonne module kan het best naar de zuidelijke richting gezet worden (Is dit niet mogelijk? geen probleem. het armatuur zal er alleen iets langer over doen om op te laden)
  • Onder daken, bomen of in de schaduw kunnen ze niet volledig gebruikt worden.
  • In de wintertijd wordt er aangeraden om de armaturen binnen te zetten en niet buiten te laten staan.