Facebook Pixel

Tuinsokkels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-18 van 58

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Waarom een Tuin Sokkel


Met een tuin sokkel breng je eenvoudig functionele maar ook sfeervolle verlichting aan in de tuin. De tuin sokkels zijn beschikbaar in verschillende stijlen van modern tot klassiek. Kort gezegd, een tuinsokkel is de perfecte oplossing om uw tuin net wat meer sfeervolle en functionele verlichting te geven.

 

Tuin Sokkel kopen


Door het grootte assortiment Tuin sokkels van Ledworld.nl, geloven wij erin dat uw nieuwe lamp er wel tussen zit. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze tuin sokkels hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over buiten tuin sokkels? neem dan gerust contact met ons op.

 

Verschillende soorten Tuin Sokkels


Bij Ledworld hebben wij een breed assortiment Tuin Sokkels, hierdoor kan het natuurlijk lastig zijn om de juiste tuin sokkel te kiezen. Hierdoor hebben wij het voor u iets makkelijker gemaakt om een keuze te maken door de uitleg hieronder. Weet u uiteindelijk wat voor soort tuinsokkel u nodig heeft? Filter dit dan gemakkelijk in de pagina.

 

Tuin Sokkels met extra bescherming


Bent u er bang voor dat door het mooie weer in Nederland, uw nieuwe mooie Tuin Sokkels gaan verkleuren of zelfs roesten? Wees niet gerust, bij ons in het assortiment hebben wij een brede keuze aan tuin sokkels die extra beschermd zijn tegen roest en verkleuring. Kies hiervoor dan namelijk voor de Fumagalli Tuin Sokkels.

 

Slimme Tuin Sokkels


Wilt u gemakkelijk van kleur of functionaliteit wisselen met de tuin spot? Kies dan voor een slimme tuin sokkel. hier kunt u bijvoorbeeld voor de Calex Smart Sokkel kiezen. Hiermee kunt u gemakkelijk de kleuren aanpassen van de tuin sokkel.

 

Tuin Sokkels met GU10 Spots


De tuin Sokkels met aparte GU10 Spots zijn de perfecte oplossing voor defecte armaturen. Hiermee kunt u gemakkelijk de lichtbron van de tuin sokkel vervangen, zonder het hele armatuur te moeten vervangen. Ook is het natuurlijk een heel groot voordeel dat je nu ook zelf gemakkelijk de kleur van de lichtbron uit kunt kiezen.