Facebook Pixel

Tuinspots

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuinspots als tuinverlichting


Tuinspots zijn de perfecte oplossing om uw tuin te verlichten. In de voortuin kunnen deze spots bedienen als tuinpadverlichting, wilt u een boom verlichten? kies dan gemakkelijk voor een prikspot die u in de grond kunt prikken en gebruiken als een spotlight. Met het prachtige licht van de tuinspot geniet je s'avonds nog steeds van uw tuin.

 

Tuinspots online kopen?


Door het grootte assortiment Tuin spots van Ledworld.nl, geloven wij erin dat uw nieuwe lamp er wel tussen zit. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voor 16:00 op een werkdag, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd! Al onze tuin spots hebben een garantie van 2 Jaar. Heeft u nog vragen over buiten tuin spots? neem dan gerust contact met ons op.

 

Verschillende soorten Tuinspots


Bij Ledworld hebben wij een breed assortiment Tuin Spots, hierdoor kan het natuurlijk lastig zijn om de juiste tuin spot te kiezen. Hierdoor hebben wij het voor u iets makkelijker gemaakt om een keuze te maken door de uitleg hieronder. Weet u uiteindelijk wat voor soort tuinspot u nodig heeft? Filter dit dan gemakkelijk in de pagina.

 

Tuinspots met extra bescherming


Bent u er bang voor dat door het mooie weer in Nederland, uw nieuwe mooie Tuin Spots gaan verkleuren of zelfs roesten? Wees niet gerust, bij ons in het assortiment hebben wij een brede keuze aan tuin sspots die extra beschermd zijn tegen roest en verkleuring. Kies hiervoor dan namelijk voor de Fumagalli Tuin Spot.

 

Slimme Tuinspots


Wilt u gemakkelijk van kleur of functionaliteit wisselen met de tuinspot? Kies dan voor een slimme tuin sokkel. hier kunt u bijvoorbeeld voor de Calex Smart Tuinspots kiezen. Hiermee kunt u gemakkelijk de kleuren aanpassen van de tuin sokkel.

 

Tuinspot met GU10 lichtbronnen


De tuinspots met aparte GU10 Spots zijn de perfecte oplossing voor defecte armaturen. Hiermee kunt u gemakkelijk de lichtbron van de tuinspot vervangen, zonder het hele armatuur te moeten vervangen. Ook is het natuurlijk een heel groot voordeel dat je nu ook zelf gemakkelijk de kleur van de lichtbron uit kunt kiezen.