Facebook Pixel

WiZ Smart GU10 Spot 4.8W RGBW 2200-6500K

Levertijd 3-5 werkdag(en)
SKU
929002448402
€ 17,49
  • Energiezuinig en duurzame LED verlichting
  • Bedien de verlichting via je telefoon, waar ter wereld je ook bent
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Kies uit miljoenen lichtkleuren
  • GU10 fitting | 400 Lumen | 4,8 Watt

Productbeschrijving

Met deze slimme WiZ Reflectorlamp creëer je op ieder moment van de dag de juiste sfeer. Kies uit duizenden wittinten en miljoenen kleuren de perfecte kleur die past bij jouw mood en activiteiten. Van helder wit daglicht om je te helpen focussen, tot gedimd zacht kaarslicht om aan het eind van de dag lekker te ontspannen. Of wat dacht je van vrolijk gekleurde lichtaccenten tijdens een feestje? Sfeer creëren was nog nooit zo eenvoudig!

Bedien de slimme verlichting eenvoudig via je telefoon

WiZ lampen zijn direct uit de verpakking eenvoudig via je telefoon te bedienen. Draai de WiZ Reflectorlamp in een armatuur met een GU10 fitting (zoals de meeste spotlampen en inbouwspots), download de gratis WiZ app op je smartphone of tablet en bedien de verlichting meteen via je telefoon.

Met één druk op de knop in de WiZ app schakel je de verlichting in of uit, dim je het licht soepel zonder storingen en wissel je tussen de miljoenen lichtkleuren. De WiZ lampen werken gewoon op jouw wifirouter. Zelfs wanneer het wifisignaal wegvalt of je buitenshuis bent, kun je de verlichting via de app bedienen.

Heb je je telefoon niet altijd bij de hand? Geen probleem! Gebruik dan de WiZ afstandsbediening.

Ontdek de mogelijkheden

De verlichting van de WiZ Reflectorlamp beweegt altijd met je mee. Dankzij de vele standaardinstellingen roep je op ieder moment van de dag de perfecte sfeer op.

Timers
Automatiseer je lampen zodat ze zich aanpassen aan je dagelijkse of wekelijke gewoontes. Stel timers in zodat de verlichting op bepaalde tijdens in- en uitschakelt. Boots je aanwezigheid na wanneer je op vakantie gaat, of laat de verlichting automatisch aangaan zodra de zon ondergaat.

Beter welzijn
Gebruik de voorgeprogrammeerde welzijnsfuncties in de WiZ app en geniet de hele dag van het licht dat het beste past bij jouw 24-uursritme. WiZ geeft je helder daglicht als je wat extra energie nodig hebt of wanneer je je wil concentreren. Zacht warmwit licht helpt je ontspannen en beter te slapen.

Spraakbediening
De verlichting liever met je stem bedienen? Dat kan! WiZ werkt samen met Alexa, Google Assistent en Siri. Met eenvoudige spraakopdrachten laat jij jouw slimme verlichting precies doen wat jij wil.

Energieverbruik in de gaten houden
De WiZ app houdt bij hoeveel energie je lampen verbruiken. Bekijk dagelijks of wekelijks het energieverbruik van je lampen en maak een slim, zuinig verlichtingsschema.

Handige accessoires

Maak het jezelf nog gemakkelijker met het volledige WiZ assortiment. Gebruik een WiZ bewegingssensor zodat de verlichting automatisch aangaat wanneer je een ruimte binnenloopt. Of gebruik een WiZ slimme stekker om al jouw “domme” lampen om te toveren tot slimme verlichting.

specificaties
Art.nr.929002448402
EAN8718699787134
Slimme verlichtingJa
ProtocolWifi
AfstandsbedieningExclusief
Fabrikant naamWi-Fi BLE Color/4.8W GU10 12/1PF
GeheugenfunctieJa
Tijd instellingJa
Aantal lichtpunten1,00
MerkWiZ