Facebook Pixel

Over Ledworld

Wat is ledworld?

Ledworld is een handelsnaam van Ledl B.V. We hebben in 2017 de webshop overgenomen van jonge ondernemers uit Edam en hebben in de loop van de jaren de webshop verbeterd en recentelijk overgebracht naar een Magento2 omgeving. Ons doel is het assortiment uit te breiden met zakelijke producten van Lokoled. Ledworld en Lokoled zijn gehuisvest op dezelfde locatie in Alkmaar.

Lokoled is al meer dan 10 jaar actief in de zakelijke markt voor led verlichting. Zo hebben we in de detailhandel honderden slagerijen met onze verlichting uitgerust, lichtlijnen in hallen als bijvoorbeeld bij Damen drukkerij verzorgt en zijn we in de industrie één van de preferred suppliers van Tata Steel.

De kracht van de samenwerking tussen Ledworld en Lokoled is dat de webshop wordt bemand door een jong en dynamisch team en op de achtergrond is er de ondersteuning van de kennis van de Lokoled medewerkers met al meer dan 10 jaar ervaring in led verlichting.

Producten van ledworld

Ons product gamma kan beschouwd worden als één van de breedste in Nederland en is daarnaast op alle vlakken zeer compleet. Een veelheid aan LED armaturen, LED spots, LED strips, LED gloeilampen, LED inbouwspots en LED steeklampjes behoren tot ons assortiment. Onze doelstelling is klanten een breed assortiment aan te kunnen bieden zowel wat betreft smaak als prijs. Daarbij bieden we merknamen als Philips/Signify, Lucide, Brilliant, Schiefer/SPL, Kanlux, Verbatim en Calex aan maar kopen we ook direct in bij een aantal Chinese leveranciers middels onze medewerkers in China. China is de grootste producent van led verlichting in de wereld. Voor alle led verlichting geldt dat de producten een keurmerk nodig hebben voordat ze kunnen worden verkocht. Voor alle producten die wij op onze website voeren is een keurmerk van toepassing.

Service en contact

Bij LEDworld.nl staat service hoog in het vaandel en daarom wij proberen onze klanten altijd op een zo’n goed mogelijke manier te helpen. Wij zijn dan ook telefonisch bereikbaar op +31 (0)85-7733631 van maandag t/m vrijdag van 10:00-16:00, maar natuurlijk ook ten alle tijden te bereiken via info@ledworld.nl.

Uiteraard is onze webwinkel zo ingericht dat u gemakkelijk de juiste producten kunt vinden en deze online kunt afrekenen middels diverse betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en Afterpay. Tevens is LEDworld.nl aangesloten bij Webshop Keurmerk wat in houdt dat u altijd veilig winkelt in onze webshop. Wij wensen u veel shop plezier in onze winkel en hopen dat u de juiste LED verlichting of LED lampen vindt voor uw toepassing.

Ons kantoor is gevestigd op het volgende adres:

Kitmanstraat 14A
1812PM Alkmaar

U kunt ons bereiken op:
T: +31(0)857733631
E: info@ledworld.nl