Facebook Pixel

Retourneren

30 dagen zichttermijn

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met uw producten en u heeft dan ook het recht om de artikelen binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren. Retourneren is geen enkel probleem, toch stellen wij hier een aantal voorwaarden aan:

Zoals u zult begrijpen is het de bedoeling dat u zorgvuldig met de artikelen omgaat.

  • Verpak de artikelen daarom goed (maak gebruik van goede omdozen, opvulling en GEEN enveloppen).
  • Beschrijf en beplak de productverpakkingen niet.
  • Zorg ervoor dat u altijd een ingevuld retourformulier bijsluit.
  • De retourkosten komen voor uw eigen rekening.

Mocht u toch van deze voorwaarden afwijken behoudt LEDworld.nl het recht om het volledige of een gedeelte hiervan niet te crediteren.

Hoe werkt het?

Heel simpel, bij elke order ontvangt u een pakbon. Deze pakbon dient ook als retourformulier. Het enige wat u hoeft te doen is uw betalingsgegevens en de aantallen van de niet gewenste producten in te vullen. U kunt ervoor kiezen om de niet gewenste producten zelf terug te brengen of op te sturen (bij opsturen zijn de verzendkosten voor uzelf). U kunt uw het pakket opsturen naar:

LEDworld.nl
Afd. Retouren
Kitmanstraat 14A
1812PM Alkmaar

Net als de meeste mensen houden wij bij LEDworld.nl van snelle service. Na in ontvangst name en goedkeuring van de geretourneerde producten heeft u dan ook binnen 7 werkdagen het aankoopbedrag van de betreffende artikelen weer op uw rekening staan.

''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Ruilen

Ook ruilen is geen enkel probleem bij LEDworld.nl. Om de niet gewenste producten terug te sturen kunt u het beste de bovengenoemde retourprocedure volgen. Natuurlijk wilt u uw nieuwe gewenste producten zo spoedig mogelijk in huis hebben. Om dit zo snel mogelijk te laten verlopen kunt langskomen in ons magazijn of de gewenste producten opnieuw bestellen in onze webshop.

Verkeerd geleverde producten

Heeft u andere producten ontvangen dan dat u besteld heeft? Neem dan eerst contact op met onze klantenservice. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk voor u proberen op te lossen.

Producten defect

Het kan ook voorkomen dat een product defect raakt tijdens transport of binnen de garantieperiode, de garantieperiode is afhankelijk van het product. Dit is ontzettend vervelend, maar dit kan gebeuren. Als het zo buiten uw toedoen gebeurt, zullen wij dit zo spoedig mogelijk voor u proberen op te lossen. Om de garantieprocedure in gang te zetten dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Dit kan per mail naar info@ledworld.nl of telefonisch naar 085 7733 631