Facebook Pixel

Verzendkosten

Gratis verzending Nederland, België en Duitsland > €99,-

Boven de €99,- worden alle bestellingen binnen Nederland, België en Duitsland gratis verzonden, anders wordt er per bestelling €4,95 verzendkosten in rekening gebracht voor verzendingen binnen Nederland, België €7,95 en Duitsland € 9,95.

Wanneer u op werkdagen vóór 16:00 één van onze voorraad artikelen besteld , dan heeft u uw bestelling bij Nederlands afleveradressen de volgende dag nog in huis. Pakketten worden in 2-3 dagen in België en Duitsland geleverd. Bij LEDworld.nl kunt u dus rekenen op een spoedige afhandeling.

Indien u vanuit het buitenland producten bij ons wilt bestellen (buiten Nederland, België of Duitsland) kunt u het volgende doen: Stuur een e-mail naar onze klantenservice met de gewenste artikelen en het factuur- en bezorgadres. U ontvangt dan van ons een voorstel van de verzendkosten voor het land van bestemming. Als u met het voorstel akkoord gaat, sturen wij per e-mail de factuur en worden de producten ná betaling bezorgd op het door u gewenste afleveradres.

 

Uw bestelling volgen

Wanneer u een bestelling bij LEDworld.nl plaatst, krijgt u een “track-en-trace” code opgestuurd naar het opgegeven e-mailadres. U kunt deze code de volgende dag gebruiken om te kijken waar uw pakket zich op dat moment bevindt. U kunt eenvoudig op de PostNL uw track-en-trace code invoeren. U krijgt dan direct de meest actuele status van uw zending te zien. 

Bent u niet thuis of onverhoopt niet in de gelegenheid om het pakket aan te nemen, dan zal PostNL een schriftelijk bericht voor u achterlaten. In dat geval heeft een periode van 21 dagen om het pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Vergeet daarbij niet uw afhaalbewijs en een identiteitsbewijs mee te nemen. 

Bestelling afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelde producten af te halen bij ons magazijn te Alkmaar. U heeft dan de mogelijkheid om uw producten op de door u gewenste dag af te halen. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 en dan bent u natuurlijk van harte welkom op het onderstaande adres.

Ledl B.V.
Kitmanstraat 14A
1812PM Alkmaar