Facebook Pixel

Zakelijk

Samenwerking met Lokoled

Door gezamenlijke huisvesting in Alkmaar werken we nauw samen met Lokoled. Lokoled is al meer dan 10 jaar werkzaam in de zakelijke markt voor led verlichting. Voor verdere informatie over Lokoled kunt u ook hun website https://lokoled.nl/ bezoeken. We hebben met Lokoled voldoende kennis en ervaring om u als bedrijf goed van dienst te kunnen zijn.

Inkopen als bedrijf

Bent u installateur of verwerkt u LED verlichting in uw projecten? Wij zijn u graag van dienst met uw vragen. Door onze relatie met Lokoled, onze eigen inkoop in China en onze goede contacten met leveranciers kunnen we u bij grotere aantallen aantrekkelijke prijzen bieden.

LED maatwerk

Op zoek naar LED maatwerk producten? Voor de grotere projecten of bij regelmatige afnames, kunnen wij in uw LED behoeftes voorzien. Denk bijvoorbeeld aan LED strips op de gewenste lengtes of speciaal op sterkte gemaakte LED spots. Het is allemaal mogelijk.

Heeft u interesse? Stuur dan een mail naar info@ledl.nl of bel 085 7733 631.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00.
U kunt ons natuurlijk ook bezoeken in Alkmaar op de Kitmanstraat 14A, dan kunnen we u ook onze led verlichting producten laten zien.